Er du helt vild med gagdets? Du ved jo man siger at man aldrig skal gå ned på udstyr, og hvis du har have eller indkørsel for den sags skyld, så er det da på tide at du får fingrene i en løvsuger.  Du kan aldrig få for meget haveudstyr, og med en løvsuger kan du, så nemt som en leg, fjerne uønskede nedfaldne blade fra efteråret, fra hækkeklipningen eller græs fra plænen når du har slået græs.  

Er du også træt af at rive blade, græs og andet skidt sammen i haven? Med en løvsuger bliver det meget sjovere at gå i haven og istandsætte, når du ved at du har en smart og effektiv løvsuger liggende i skuret. Så bliver det lige pludselig meget nemmere at gøre haven pæn om efteråret når bladende falder af træerne, og at rydde op efter at der er blevet klippet hæk eller slået græs.  

Både du og din have vil helt sikkert ikke fortryde det. Der findes mange forskellige typer løvsugere, hvoraf de fleste er på batterier. De er nemme at oplade, og du kan nemt skifte batterierne ud. Du kan finde et løvsuger batteri lige her. Hvis du i forvejen har en løvsuger som måske bare trænger til at få skiftet batteriet ud.  

Husk at tjekke om dit løvsuger batteri er inkluderet 

Når du beslutter dig for at det er tid til at investere i en løvsuger, så er det vigtigt at tjekke om der er et løvsuger batteri inkluderet. Mange mærker sælger nemlig løvsuger batteri og løvsugeren separat.  

Desuden er bør du også huske at sørge for at du køber det korrekte batteri til din løvsuger, således at du ikke kommer afsted med to ting der ikke passer sammen. Man kan med fordel købe flere batterier til sin løvsuger, så man er sikker på altid at have mindst et som er opladt og klar til brug. Derudover findes der mange forskellige typer løvsugere, og også nogle versioner som både kan suge og blæse. Inden du køber, er det altså en god idé at gøre sig nogle overvejelser om hvilke behov man har.