Hvem Grundlagde Disney World i Paris?

Disney World i Paris er en af ​​Europas mest populære turistattraktioner, men det blev ikke oprettet over natten. Der var mange år med planlægning og forudgående undersøgelser, som førte til dens succes. Mange mennesker kender ikke historien og konceptet bag Disney World i Paris. I denne blogpost vil vi udforske grundlæggelsen af ​​Disney World i Paris og de mennesker, der var involveret i processen.

Disney World i Paris blev åbnet i 1992 og er en af ​​Europas mest besøgte turistattraktioner. Men det var ikke altid planlagt at skulle bygges i Paris. Oprindeligt var Tivoli Gardens i København i Danmark det sted, hvor Disney ønskede at bygge en park, men danske politikere afslog forslaget. Disney ledte derefter efter et andet sted i Europa og valgte endelig at slå sig ned i Frankrig. Grundlaget for parken blev lagt i 1985, da præsident Francois Mitterrand og Disney CEO Michael Eisner underskrev en kontrakt, der ville tillade byggeriet af parken.

Disney World i Paris blev designet med en stor variation af disney tegn i tankerne. Da parken først åbnede, var det under kritik for at være for vestlig og ikke have nok fransk indflydelse. Men siden da er det blevet ændret, og parken har nu nogle af de mest populære Disney-tema-attraktioner i Europa. Oprindeligt blev parken bygget med et stort fokus på besøgende fra hele Europa, med attraktioner og farverige arkitektoniske designs med et europæisk præg.

Disney World i Paris blev bygget af en række arkitektoniske firmaer, som alle havde deres specifikke roller i byggeriet af parken. Firmaet Oscaur Associates, Inc. var ansvarligt for opførelsen af de største og mest komplekse bygninger i parken. Den elegante arkitektur i parken som for eksempel Le Chateau de la Belle au Bois Dormant og Main Street USA var skabt af Walt Disney Imagineering.

Disney World i Paris har været et vigtigt økonomisk bidrag til Frankrig og har genereret tusindvis af jobs til skatteyderne. Derudover har parken tiltrukket millioner af turister hvert år fra hele verden. Det er også et centralt element for fransk og europæisk turisme, og der er nu spekulationer om at bygge en anden Disney-park i Europa.

Disney World er en verden af ​​eventyr og fantasi, der begejstrer generation efter generation. I Paris kan besøgende nyde attraktioner og oplevelser i en europæisk form, der respekterer det område, hvor den er placeret. Grundlaget for parken blev lagt i midten af ​​1980’erne, og det har sidenhen opnået utrolig succes. Vi håber, at med denne blog, har du lært mere om grundlæggelsen af Disney World i Paris og de mennesker, der var involveret i at gøre det til en realitet.