Når man har været kærester i et stykke tid, så kan man godt komme til at falde lidt af på den. De fleste har nok enten oplevet det selv, eller set det hos par, som de er venner med. Ligeså langsomt begynder den ene, eller begge parter, at gå mindre op i, hvordan de ser ud. Der bliver gået mindre i fitness-center, håret får lov at gro lidt længere, tøjet bliver mere afslappet og kedeligt. Når man ikke længere føler et behov for at tiltrække en ny partner, eller imponere den eksisterende, så er det helt naturligt at slappe lidt af omkring de ting. Det kan dog godt blive for meget, og så begynder forholdet stille og roligt at gå i opløsning. Man er nødt til at vise hinanden, at man stadig elsker hinanden, og er villige til at gøre noget for, at forholdet fungerer. En af de bedste måder at gøre det på, er ved at arrangere spændende dates med jævne mellemrum. Her snakker jeg ikke om, at sætte sig til at dele en pizza på det lokale pizzeria hver Lørdag: det er ikke en rigtig date.

En rigtig date er en, hvor du virkelig har gjort noget ud af det. Hvor du slår benene væk under din partner, og giver dem en unik og uforglemmelig oplevelse. Det kan måske lyde dyrt, men det behøver det slet ikke at være. Så længe du har alle de rigtige ingredienser, så vil din date nemlig være fantastisk ? også selvom den kan klares på et stramt budget!

De vigtige ingredienser i en date er: afstand, spænding og uforudsigelighed. En god date foregår altså udenfor de vante omgivelser: gerne så langt væk som muligt. Den skal være fyldt med spændende og sjove oplevelser, som I har sammen. Sidst, men ikke mindst, så skal den være uforudsigelig: så din partner bliver overrasket gang på gang. Får du alle tre elementer med i din date, så vil den med garanti blive husket for evigt.

Hvis du eksempelvis bor i København, så giver det mening at tage din kæreste med på en billig og uforglemmelig date i Århus. Det er langt væk og byen har en masse spændende ting at byde på. Hvis I tager en bus fra københavn til århus, så koster det næsten ingenting. Tiden kan I bruge på at snakke om løst og fast, spille kortspil eller lignende. Når I så ankommer til Århus, så skal du have en plan klar for, hvilke aktiviteter I skal lave. Lad være med at dele listen med din kæreste: hver ting skal være en overraskelse. Der er masser af gratis og sjove aktiviteter i Århus. Hvis det er sommer, så kan I nyde en tur i Havnebadet. Hvis din kæreste er glad for dyr, så kan I besøge Marselisborg Dyrehave. Trænger I til at slappe af i naturlige omgivelser, så er Botanisk Have et oplagt bud. En perfekt afslutning på sådan en date ville så være, at tage ind på Store Torv for at se gratis Stand Up.